Denne side bruger Cookies, som er nødvendige for, at du kan få en god oplevelse på siden. Vi bruger også Cookies til at analysere trafik og ydeevne. Fortsæt med at browse, hvis du accepterer vores brug, eller lær mere om, hvordan du administrerer cookies.

Overblik

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og på anden måde behandler personoplysninger i forbindelse med vores Ydelser fra personer, som besøger og/eller interagerer med vores hjemmeside (”Side(n)”) eller bruger vores produkter eller Ydelser. Politikken beskriver også de rettigheder, som personer har, og de valg, de kan træffe, vedrørende deres personoplysninger.

I denne privatlivspolitik betegnes information om personer som ”personoplysninger” jævnfør artikel 4 af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 (generel forordning om databeskyttelse), dvs. enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person, der er omfattet af europæisk lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

TerraCycle respekterer personers privatliv og sørger for at beskytte de personoplysninger, vi besidder om dig.

1.        Hvem vi er

TerraCycle har hovedkontor i USA og samarbejder med både individuelle forbrugere såvel som store forbrugerproduktsvirksomheder, detailhandlere, producenter, kommuner og små virksomheder i 21 forskellige lande.  TerraCycle tilbyder genanvendelsesløsninger for svært-genanvendelige materialer såsom snack-poser, kaffekapsler, skriveredskaber og plastikaffald fra produktion (vores "Ydelser”).

TerraCycle Denmark ApS (”TerraCycle”, ”Virksomheden”, ”vi” eller ”os”)

Hovedkontor: Datatilsynet

Yderligere information om TerraCycle, om vores genanvendelsesløsninger og vores globale datterselskaber kan findes her.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi?

2.1 Personoplysninger, som du giver os

TerraCycle indsamler personoplysninger, som du igennem brug af Ydelserne eller på anden vis giver os, hvilket indebærer:

  • Brugeroplysninger, vi indsamler oplysninger såsom for- og efternavn, leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnummer, når du registrerer en brugerkonto (”Bruger”) på Siden;

  • Rekrutteringsoplysninger såsom de oplysninger, du opgiver, når du ansøger om et arbejde direkte eller igennem en tredjepartsvirksomhed;

  • Transaktionsoplysninger såsom detaljer vedrørende dine abonnementer, de produkter, du vælger, dine forsendelser og leverings- og faktureringsdetaljer;

  • Feedback og korrespondance såsom oplysninger, som du opgiver, når du kontakter os, som svar på spørgeundersøgelser, når du melder dig til et gratis genanvendelsesprogram, deltager i markedsundersøgelsesaktiviteter, lotterier, konkurrencer eller foræringer, rapporterer om et problem, modtager kundeservice, indmelder dig eller på anden vis korresponderer med os;

  • Brugsinformation såsom information om hvordan du bruger Ydelserne og interagerer med os;

  • Markedsføringsoplysninger såsom dine præferencer i forhold til at modtage reklamemateriale og information om, hvordan du interagerer med det;

  • Velgørenhedsoplysninger, såsom indsamling af oplysninger om den begunstigede for at kunne indløse dine TerraCycle-point og foretage udbetalinger som angivet af tildeleren;

  • Demografiske oplysninger såsom alder, køn og organisation.

Hvilken slags brugeroplysning, der indsamles, afhænger af de benyttede Ydelser. 

2.2 Automatisk indsamlede oplysninger (cookies)

Når du besøger Siden eller bruger vores Ydelser, kan vi automatisk indsamle visse oplysninger om din enhed, som kan anses for at være personoplysninger. Det drejer sig blandt andet om information om din internetbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, som allerede findes på din enhed. Når du bruger Siden, indsamler vi derudover oplysninger om de enkelte hjemmesider eller produkter, du ser, hvilke hjemmesider eller søgeord, som har henvist dig til Siden, samt information om, hvordan du interagerer med Siden.  

Vi indsamler personoplysninger ved brug af de følgende teknologier:

Vi kan indsamle personoplysninger ved brug af ”cookies". Cookies er små datafiler, som en hjemmeside gemmer på harddisken i din computer eller mobile enhed. Vi kan bruge både såkaldte sessionscookies (som udløber, når du lukker internetbrowseren) og permanente cookies (som forbliver på din computer eller mobile enhed, indtil du sletter dem) for at give dig en mere personlig og interaktiv oplevelse på vores Side.

Vi bruger to overordnede kategorier af cookies: 

(1) førstepartscookies; disse afsættes direkte af os på din computer eller mobile enhed og bruges til at genkende din computer eller mobile enhed, når du besøger vores Side igen; og 

(2) tredjepartscookies; som afsættes af tjenesteydere på vores Side, og som bruges af disse tredjeparter til at genkende din computer eller mobile enhed, når den besøger andre hjemmesider.

De cookies, vi bruger

Vores Side bruger de følgende slags cookies til de formål, som står beskrevet forneden:

Tekniske cookies

Disse cookies er nødvendige for, at vi kan tilbyde dig tjenester igennem vores Side, og for at Siden fungerer. Disse cookies er nødvendige for, at Sidens funktioner kan leveres til dig, og de bruges kun til dette formål.

Personaliserede cookies

Disse cookies gør det muligt for vores Side at huske de valg, du træffer på vores Side. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal vælge præferencer på ny hver gang, du besøger vores Side.

Statistikcookies

Disse cookies bruges til at indsamle information om trafikken på vores Side, og om hvordan brugere benytter vores Side. De informationer, som indsamles, kan f.eks. være antallet af besøgende på vores Side, hvilke andre hjemmesider de er blevet henvist fra, hvilke hjemmesider, de har besøgt på vores Side, hvad tid på dagen deres besøg på vores Side fandt sted, hvorvidt de har besøgt vores Side før og andre lignende informationer.  Disse informationer bruges til at optimere vores Side, opnå bred demografisk indsigt, holde øje med aktivitetsniveauet på vores Side og generelt set forbedre Siden.

Til dette formål bruger vi Google Analytics. Google Analytics bruger deres egne cookies. Du kan få mere at vide om Google Analytics-cookies her, og om hvordan Google beskytter dine oplysninger her.  Du kan benægte brugen af Google Analytics i forbindelse med dit besøg på vores Side ved at downloade og installere dette browser-plugin.

Sociale medier-cookies

Disse cookies benyttes, når du deler information via en social medie-knap eller ”like”-knappen på vores Side, eller når du interagerer med vores indhold direkte eller gennem et socialt medie såsom Facebook eller Twitter. Det sociale medie vil registrere, at du har gjort dette.

Indsamling af disse personoplysninger gør os i stand til bedre at lære fakta om de brugere, som besøger vores Side eller bruger vores Ydelse, såsom hvor de kommer fra og hvilket indhold eller hvilke funktioner, de er interesseret i.

Vi bruger disse personoplysninger til intern analyse og for at forbedre kvaliteten og relevansen af vores Side og/eller Ydelser i forhold til vores besøgende og brugere.

Blokering af cookies

Du kan som regel slette eller blokere cookies via indstillingerne i din internetbrowser. Følg instruktionerne i din browser for at gøre dette (de findes typisk under ”indstillinger”, ”hjælp”, ”værktøjer” eller lignende).  Mange browsere er indstillet til automatisk at godkende cookies, indtil du ændrer det.

Yderligere information om cookies, herunder hvordan du kan se, hvilke cookies din computer eller mobile enhed har modtaget samt information om, hvordan de håndteres og slettes, findes på www.allaboutcookies.org.

Hvis du ikke accepterer vores brug af cookies, kan du risikere, at vores Side ikke fungerer optimalt. For eksempel vil vi muligvis ikke være i stand til at genkende din computer eller mobile enhed, så du vil være nødsaget til at logge ind på ny, hver gang du besøger vores Side.

 

2.3 Personoplysninger, som deles med os af en tredjepart

Vi kan have adgang til eller modtage personoplysninger af en tredjepart. Det kan f.eks. være oplysninger, som deles under et arrangement, som TerraCycle eller en tredjepart organiserer. Disse kan indebære deltagerliste, billeder og videooptagelser.

 

2.4 Personoplysninger for hvilke vi er databehandler

Vi behandler også personoplysninger på vegne af vores kunder i forbindelse med vedligeholdelse af vores produkter og tjenester. Når en kunde abonnerer på vores Ydelser (hvad enten det sker igennem en side udviklet af TerraCycle eller et beskyttet interface), bliver de ansvarlig for hvilke oplysninger, der bliver indsamlet og opbevaret i systemerne.

Personoplysninger, som indsamles, når du deltager i et arrangement:

  • De oplysninger, du giver os på arrangementets registreringsblanket eller på anden vis, såsom i en e-mail eller over telefonen:

    • din titel, dit navn og adresse eller e-mail- eller telefonoplysninger

    • din stilling og rolle

    • krav vedrørende kost.

  • Journaler over kommunikation sendt til dig af Firmaet, eller som vi modtager fra dig i forbindelse med et arrangement, som du deltager/har deltaget i.

  • Dokumentering af arrangementer, herunder billed- og videooptagelser af seminarer.

 

2.5 Børn

Vores Ydelser er ikke rettet imod børn, som ikke er fyldt 16 år. Hvis en forælder eller værge bliver gjort opmærksom på, at deres barn har givet os personoplysninger uden deres samtykke, skal de kontakte os. Hvis vi bliver gjort opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger om et barn under 16 år, bliver disse oplysninger slettet så hurtigt som muligt.

 

2.6 Følsomme personoplysninger

Vi beder dig om at undlade at sende os eller offentliggøre enhver form for følsomme personoplysninger på eller igennem vores Side. Det kunne dreje sig om f.eks. CPR-nummer, race eller etnisk oprindelse, politisk tilhørsforhold, religion eller anden tro, helbred, biometri eller genetiske karakteristika, kriminel fortid eller fagforening.

Hvis du sender os eller offentliggør følsomme personoplysninger under din brug af vores Side, er du nødsaget til at give dit samtykke til vores behandling af disse følsomme personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke til vores behandling og brug af disse følsomme personoplysninger, skal du ikke indsende disse følsomme personoplysninger til vores Side.

 

3.        Hvordan bruger vi personoplysninger?

Til at tilbyde vores Ydelser

Hvis du har en brugerkonto eller benytter vores Ydelser, kan vi bruge dine personoplysninger til at:

  • drive, vedligeholde, administrere og forbedre Ydelserne;

  • håndtere din brugerkonto og kommunikere med dig vedrørende den, herunder ved at sende dig servicemeddelelser, tekniske underretninger, opdateringer, sikkerhedsalarmer og support- og administrationsbeskeder.

  • behandle og styre abonnementer, som du køber via Ydelserne, og herunder at spore og administrere dine forsendelser;

  • bedre kunne forstå dine behov og interesser og at personalisere din oplevelse med Ydelserne;

  • kunne understøtte og vedligeholde Ydelserne;

  • kommunikere med dig vedrørende et job i tilfælde af, at du har ansøgt om det, og

  • besvare dine service-relaterede anmodninger, spørgsmål og feedback.

Til at kommunikere med dig

Hvis du anmoder om information fra os, registrerer dig som Bruger eller deltager i vores spørgeskemaundersøgelser, reklamekampagner eller begivenheder, kan vi sende dig Virksomheds-relateret reklamemateriale i det juridisk tilladte omfang.

Du burde som udgangspunkt ikke modtage reklamemateriale.  Inden vi kan sende dig reklamemateriale, skal du først afgive samtykke til at modtage det. Det kan ske på den følgende måde:

  • Efter du registrerer dig som Bruger eller skriver dig op til at modtage tilbud via e-mail, har du muligheden for at krydse et felt af for at tilvælge at modtage opdateringer og vigtige informationer om TerraCycles programmer og lignende kampagner. Du kan afmelde dig når som helst.

Til forskning og udvikling

Vi bruger automatisk indsamlede personoplysninger til at analysere tendenser, administrere Ydelserne, analysere brugernes færd på Siden, indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase som helhed, forbedre Ydelserne og udvikle nye produkter og ydelser.

Til at overholde loven

Vi bruger dine personoplysninger, som vi dømmer det nødvendigt eller hensigtsmæssigt for at overholde de gældende love, lovkrav og retssager således, at vi kan efterkomme vidneindkaldelser eller anmodninger fra offentlige myndigheder.

Med dit samtykke

Vi vil anmode om dit samtykke til at bruge dine personoplysninger, når dette er et lovkrav, såsom når vi ønsker at bruge visse cookies eller lignende teknologier, eller når vi ønsker at sende dig visse reklamematerialer.  Hvis vi anmoder om dit samtykke til at bruge dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage på den måde, som blev beskrevet, da vi anmodede om dit samtykke, eller ved at bruge kontaktoplysningerne forneden til at kontakte os.

Til at lave anonyme data

Vi kan lave anonyme data ud fra dine og andre personers personoplysninger, som vi indsamler.  Vi laver anonyme data ud fra personoplysninger ved at ekskludere oplysninger, som gør din person identificerbar ud fra dataene, og bruger disse anonyme data til vores lovlige erhvervsformål.

Til sikkerhed, overholdelse af love og forebyggelse af svindel

Vi bruger dine personoplysninger, som vi dømmer det nødvendigt eller hensigtsmæssigt til at 

(a) håndhæve de vilkår og betingelser, som gælder for Ydelsen; 

(b) beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendomme, og/eller din eller andres; og 

(c) beskytte imod, undersøge og hindre svigagtig, skadelig, uautoriseret, uetisk eller ulovlig aktivitet.

Til nye formål

Vi kan bruge dine personoplysninger af grunde, som ikke er beskrevet i denne privatlivspolitik, såfremt det er lovligt, og at grunden dertil er i overensstemmelse med indsamlingens formål.  Hvis vi bruger dine personoplysninger til et ubeslægtet formål, får du besked om det samt om det gældende juridiske grundlag.

Ændringer i dine personoplysninger

Det er vigtigt, at de personoplysninger, vi besidder om dig, er korrekte og ajourførte.  Underret os venligst, hvis dine personoplysninger ændres i løbet af dit samarbejde med os ved at opdatere din Bruger eller kontakte vores kundeservice ([email protected]).

4.        Lovmæssigt grundlag for behandling

Vi bruger kun dine personoplysninger i overensstemmelse med loven.  Det er os påkrævet at informere dig om det forneden beskrevne lovmæssige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger.  

Kontrakt

Behandling er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som gælder for leveringen af Ydelserne eller for at opfylde efterspørgsler, som du har inden opskrivning til Ydelserne.

Legitime interesser

Behandling er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts legitime interesser, og dine interesser og grundlæggende rettigheder underkender ikke disse interesser). Vores legitime interesser inkluderer: 

·       Kunderelationer

·       Leverandørhåndtering

·       Produktudvikling

·       Driftsstyring

·       Udførelse af obligatoriske undersøgelser for kravoverholdelse 

Vi sørger for at overveje og opveje enhver mulig indvirkning, både positiv eller negativ, på dig og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser underkendes af indvirkningen på dig (med mindre vi har dit samtykke til det, eller det er juridisk påkrævet eller tilladt).

Retlige forpligtelser

Behandling er nødvendigt for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser.

Samtykke

Hvor du har givet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til formål såsom direkte markedsføring og opskrivning til gratis genanvendelsesprogrammer. Hvor vi er afhængige af dit samtykke, har du til enhver tid retten til at trække det tilbage på den måde, som er forelagt i Ydelsen eller ved at kontakte os.

 

5. Videregivelse af personoplysninger

5.1 Associerede selskaber

Vi kan videregive dine personoplysninger til vores datterselskaber og associerede selskaber til formål, som er i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

5.2 Brand-partnere

Vi kan videregive dine oplysninger til vores brand-partnere, når du skriver dig op til et gratis genanvendelsesprogram, hvis det er nødvendigt, at de kontakter dig for at registreringen kan gennemføres. Vi kan også videregive dine oplysninger til brand-partnere, hvis du har vundet en konkurrence, som er sponseret af brand-partnere, og præmierne skal sendes direkte til vinderne. Vi giver dig altid besked, når dine oplysninger videregives til disse formål.

5.3 Udbydere af Ydelser

IT-Ydelser

Vi kan anvende tredjepartsvirksomheder og -individer til at administrere og udbyde Ydelserne på vores vegne (såsom kundeservice, webhosting og -lagring, analyser, afsendelse af e-mails, markedsføring/reklame og håndtering af databaser) eller til at følge op på dine forespørgsler. For eksempel anvender vi Shopify til at drive vores onlinebutik - du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine personoplysninger her. Vi bruger Google Analytics til bedre at forstå, hvordan vores kunder bruger Siden - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personoplysninger her. Du kan også benægte brugen af Google Analytics her. Vi bruger også Amazon Web Services (AWS) til webhosting af vores hjemmesider. De personoplysninger, som jævnfør afsnit 2.1 indsamles af TerraCycle til brug i forbindelse med vores Ydelser, opbevares i krypterede og sikkerhedskopierede databaser, som AWS leverer. 

Disse tredjeparter kan kun bruge dine personoplysninger som instrueret af Virksomheden og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og de må ikke lovligt bruge eller videregive dine personoplysninger til andre formål end disse. Du kan finde mere information om AWS’s sikkerhedsprocedurer her.

Vi bruger også dine personoplysninger til at give dig målrettet reklame- og markedsføringsindhold, som du har givet samtykke til. Du kan få mere at vide om, hvordan målrettet reklame fungerer hos Network Advertising Initiative (NAI) her.

Andre tjenester

Vi kan anvende tredjeparts-opfyldelsesfirmaers tjenester, hvorved disse får adgang til købende kunders personoplysninger. Disse oplysninger er nødvendige for, at ordrerne kan klargøres til forsendelse.

Vi bruger en række tredjepartsspeditører, som har adgang til oplysninger om de kunder, som foretager køb eller anmoder om vareprøver. Disse oplysninger er nødvendige for, at ordrer kan leveres.

Vi bruger også registrerede transportfirmaer, som vil have adgang til oplysninger om de kunder, som er skrevet op til en hvilken som helst af vores genanvendelsesydelser. Disse oplysninger er nødvendige for afhentning af artiklerne.

5.4 Professionelle rådgivere

Vi kan videregive dine personoplysninger til professionelle rådgivere såsom advokater, bankmænd, revisorer og forsikringsgivere, hvor det er nødvendigt i forbindelse med de professionelle tjenester, de bidrager.

5.5 Opfyldelse af love og retshåndhævelse; beskyttelse og sikkerhed

Virksomheden kan videregive personoplysninger om dig til offentlige eller retshåndhævende myndigheder eller private aktører i det omfang, det kræves af loven, og videregive og bruge personoplysninger som vi dømmer det nødvendigt eller hensigtsmæssigt for at (a) overholde de gældende love, lovkrav og retssager således, at vi kan efterkomme vidneindkaldelser eller anmodninger fra offentlige myndigheder; (b) håndhæve de vilkår og betingelser, som gælder for Ydelsen; (c) beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendomme, og/eller din eller andres; og (d) beskytte imod, undersøge og hindre svigagtig, skadelig, uautoriseret, uetisk eller ulovlig aktivitet.

5.6 Virksomhedsoverdragelse

I forbindelse med en forretningsaftale (eller en mulig forretningsaftale) såsom virksomhedssammenslutning, fusion, opkøb, omstrukturering eller salg af aktiver eller i tilfælde af konkurs kan Virksomheden sælge, overdrage eller på anden vis videregive dele af eller hele virksomheden og nogle eller alle aktiver, herunder dine personoplysninger. I tilfælde af dette bestræber vi os inden for rimelighedens grænser på, at modtager(e) honorerer denne privatlivspolitik.

5.7 Sociale netværkstjenester (SNS'er)

Igennem Ydelserne kan du have mulighed for at slå indhold op på SNS’er.  Hvis du vælger at gøre dette, vil vi videregive personoplysninger til disse SNS’er i overensstemmelse med dine valg.  Du anerkender og bekræfter, at du alene er ansvarlig for din brug af de hjemmesider, og at det er dit ansvar at gennemgå den gældende hjemmeside eller tjenestes betingelser for brug og privatlivspolitik. Vi stiller os ikke ansvarlige eller erstatningspligtige over for: (i) tilgængeligheden og funktionaliteten af sådan en hjemmeside eller tjeneste; (ii) indhold, produkter eller tjenester på eller tilgængeligheden af sådan en hjemmeside eller tjeneste; eller (iii) din brug af enhver slags af sådan en hjemmeside eller tjeneste.

6.        Videregivelse af personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Vær opmærksom på, at nogle af TerraCycles enheder og visse partnere og tjenesteudbydere befinder sig uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), herunder lande, hvor TerraCycle har et kontor. Et overblik over TerraCycles globale tilstedeværelse kan findes her.

Når vi videregiver dine personoplysninger ud af EØS og til lande, som af Europa Kommissionen ikke anses for at have tilstrækkelig beskyttelse af personoplysninger, vil videregivelsen være underlagt en af de følgende sikkerhedsforanstaltninger, som af Europa Kommissionen anses for at give tilstrækkelig beskyttelse af personoplysninger, hvor dette kræves af persondataforordningen:

  • landet, som modtager personoplysningerne, kan være godkendt af Europa Kommissionen

  • modtageren kan have underskrevet en kontrakt på grundlag af de af Europa Kommissionen godkendte ”standard contractual clauses”, som forpligter dem at beskytte dine personoplysninger, eller

  • hvis modtageren befinder sig i USA, kan det være et godkendt medlem af EU-US Privacy Shield-aftalen.

I andre situationer kan det muligvis være lovligt for os at videregive dine personoplysninger til parter uden for Europa. Under alle omstændigheder og i alle tilfælde vil enhver videregivelse af dine personoplysninger være i overensstemmelse med den gældende forordning om databeskyttelse.

7.        Dine valg

Tilgå, opdater, ret eller slet dine personoplysninger

Alle Virksomhedens Brugere har ret til at tilgå, opdatere, rette eller slette personoplysninger forbundet med deres Bruger ved at logge ind på Brugerkontoen. Virksomhedens Brugere kan også kontakte os for at få dette gjort, eller hvis du har andre forespørgsler eller spørgsmål.

Udtalelser

Kontakt os venligst, hvis du tidligere har givet samtykke til, at vi slår din udtalelse op på vores Side, men du nu ønsker den opdateret eller fjernet.

Hvis du nægter at dele dine personoplysninger

Hvis du nægter at give os dine personoplysninger, eller du senere beder om at få dem slettet, kan vi i tilfælde af, at det os er juridisk pålagt at indsamle dine personoplysninger, muligvis ikke være i stand til at tilbyde dig Ydelserne eller være nødsaget til at lukke din konto.  Du vil i forbindelse med Ydelserne eller på anden egnet vis blive underrettet om hvilke personoplysninger, du skal give, for at kunne modtage Ydelserne. Det kan ligeledes være nødvendigt, at du giver os visse personoplysninger, hvis du ønsker at deltage i en konkurrence eller en spørgeskemaundersøgelse, eller hvis du kontakter vores Kundeservice ([email protected]).  Du bliver underrettet, når sådanne personoplysninger kræves.

8.        Sikkerhed

Vi har en række organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, som er sat i stand for at beskytte de indsamlede personoplysninger under både overførsel og opbevaring. Disse indebærer blandt andre:

  • At tvinge API’er (REST og Pub/Sub) til at køre over krypterede porte (HTTPS og TLS).

  • Kryptering af data imellem tjenester på de cloud-baserede systemer, som TerraCycle bruger.

  • Kryptering af filer på filservere.

  • Strengt begrænset adgang til produktionsmiljøer.

Desværre kan ingen sikkerhedsforanstaltninger garantere 100% beskyttelse, og vi kan derfor ikke stille garanti for beskyttelse af dine personoplysninger. Vi vil rette os efter de gældende love og regulativer, som kræver, at vi underretter dig i tilfælde af at dine personoplysninger kompromitteres som følge af et brud på vores sikkerhedsforanstaltninger.

9.        Anden vigtig privatlivsinformation

Tredjepartssider og -tjenester

Vores Ydelser kan indeholde links til andre hjemmesider og tjenester.  Disse links udgør ikke en godkendelse af eller bekræftelse på, at vi er tilknyttet den pågældende tredjepart. Vi kontrollerer ikke tredjepartshjemmesider eller -tjenester, og vi står ikke til ansvar for deres handlinger. Andre hjemmesider og tjenester følger forskellige regler for brug eller videregivelse af de personoplysninger, du giver dem. Hvis du bruger andre hjemmesider og tjenester, anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker.

Brugergenereret indhold

Vi kan på vores Side gøre det muligt for dig at dele information online, f.eks. igennem opslagstavler, chatområder, upload af filer, begivenheder osv. Vær opmærksom på, at personoplysninger, som du frivilligt offentliggør online, er offentligt tilgængelige og kan bruges af andre. Vi har ingen kontrol over og står ikke til ansvar for benyttelse, opbevaring eller udbredelse af den slags offentligt tilgængelige personoplysninger. Ved at offentliggøre personoplysninger online på offentlige fora kan du risikere at modtage uopfordrede beskeder fra andre parter.

10.   Opbevaring af data

Vi opbevarer ikke personoplysninger i et længere tidsrum end det lovligt tilladte, og ikke i længere tid, end det er nødvendigt for behandling. Tidsperioden for opbevaring varierer og afhænger af personoplysningernes karakter, formålet med opbevaring og den relevante lovgivning.

Vi opbevarer typisk dine personoplysninger imens du bruger vores Ydelser eller så længe, at vi har en anden grund til at gøre det, og derudover kun så længe, det er os juridisk påkrævet eller tilladt. 

Dine personoplysninger slettes efter den foroven beskrevne opbevaringsperiode, eller når du beder os om at slette dine personoplysninger, hvis det er os tilladt.

Hvis du vil vide mere om, hvordan og hvor længe specifikke oplysninger opbevares, send da venligst en anmodning til [email protected]

 

11.   Dine rettigheder

Ret til at blive underrettet. Du har ret til at blive underrettet. Vi underretter dig om grunden til behandling af dine oplysninger, når vi kontakter dig for første gang.

Ret til indsigt. Du har ret til at få bekræftelse fra os på, om personoplysninger vedrørende dig behandles, og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Ret til at trække samtykke tilbage. Hvor vi har anmodet om dit samtykke til at behandle din personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via de nedenstående oplysninger. Hvis du ønsker ikke længere at modtage vores reklamemateriale, kan du afmelde dig i bunden af den slags e-mails. Brugen af vores Ydelser kan blive begrænset i tilfælde af at samtykke trækkes tilbage. 

Ret til berigtigelse. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os, og ved at give os yderligere personoplysninger har du ret til få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger.

Ret til indsigelse. I visse tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, herunder i forbindelse med profilering. Du har derudover ret til at gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger, hvor disse er blevet indsamlet med henblik på direkte markedsføring. Vi vil derefter ikke længere behandle dine personoplysninger, med mindre vi påviser vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Ret til begrænsning af behandling. Du har ret til at anmode om begrænsning af behandling for en given periode eller i givne situationer, f.eks. for at gøre det muligt for os at bekræfte korrektheden af personoplysninger, hvis korrekthed du bestrider, eller for at forhindre os i at slette personoplysninger, når disse ikke længere er nødvendige for os, men stadig er nødvendige for, at et retskrav el.lign. kan fastlægges, eller vores behandling har været ulovlig. Brugen af vores Ydelser kan blive begrænset i tilfælde af begrænsning af behandling. 

Ret til dataportabilitet. Du har ret til i et struktureret format at modtage personoplysninger om dig selv, og du har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Ret til sletning. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet fra vores systemer, hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet, hvis de er blevet ulovligt behandlet, eller hvis du gør indsigelse imod deres behandling i forbindelse med direkte markedsføring. Derudover har du ret til sletning, hvis du trækker dit samtykke tilbage eller gør indsigelse imod vores behandling som beskrevet foroven, og der ikke foreligger legitime grunde til behandlingen, som går forud for indsigelsen. Vi kan muligvis ikke være i stand til øjeblikkeligt at slette alle resterende kopier fra vores servere og backup-systemer, når de aktive oplysninger slettes. Sådanne kopier vil blive slettet så hurtigt, som det rimeligt er muligt.

Ret til ikke at være genstand for automatiske individuelle afgørelser. Du har ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling.

Ret til at indgive klage. 

Vi håber, at vi kan imødekomme enhver forespørgsel, du må have, vedrørende måden, vi behandler dine oplysninger. Hvis du har bekymringer om måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, kan du kontakte os via de nedenstående informationer.  I tilfælde af uforløste bekymringer, har du også ret til at kontakte din lokale datatilsynsmyndighed (Datatilsynet). Vi håber, at dette ikke bliver nødvendigt, og vi forsikrer dig om, at vi gør vores bedste for at løse enhver utilfredshed, du må have. Tryk på http://www.datatilsynet.dk/  for mere information.

12.   Kontaktinformationer

Hvis du ønsker at udøve en af de rettigheder, som står beskrevet foroven, eller du har et spørgsmål eller en klage vedrørende denne politik eller måden, hvorpå dine personoplysninger behandles, beder vi dig kontakte os på en af følgende måder:

E-mail: [email protected]

 

13.   Opdatering af politikken (2.0)

Denne privatlivspolitik blev opdateret i juli 2019.